balkan culturalweek
Blijf op de hoogte en volg Anna
08 Oktober 2012 | Bosnië en Herzegovina, Mostar
We zijn druk bezig met het organiseren van onze projectweek, nu is er een beetje roet in het eten gegooid. In plaats van vrijdag moeten we zaterdag vertrekken, want vier van de vijf leden hebben volgende week toneel. Ikzelf dus ook. Vijf dagen achter elkaar, vier uur op een dag. First years en secondyears bij elkaar, want we gaan samen Hamlet opvoeren. Morgen gaat het beginnen en voor die tijd moet ik nog 60 pagina’s Hamlet lezen, help!
En dan heb ik ook nog mee gedaan aan een ander project. Ik heb gezongen voor het klimaat. In België is dit project gestart, iets van 70 000 mensen hebben allemaal hetzelfde nummer gezongen en nu hebben ze ook aan UWC’s gevraagd of die dit ook kunnen doen. En zo lief als we zijn heeft onze school besloten mee te doen. Na een paar keer oefenen in het koor en met alle muzikanten hebben we zaterdag het lied opgenomen en zondag de video er bij gemaakt. Het resultaat moet binnen een paar dagen af zijn. Ik ben nu al trots op het resultaat.
De ouders van mijn co-year Jochem waren hier op bezoek en ze hebben alle Nederlanders meegenomen naar een heerlijke pizzeria. Het was ontzettend gezellig en lekker. De Dutchies hier zijn een leuke groep.
Volgende week zal ik waarschijnlijk niet op zondag schrijven, dan zit ik in Sarajevo. Dus dat wordt of zaterdag, of over anderhalve week.
08 Oktober 2012 - 19:47
Margaretha Hopman:
Succes met Hamlet! Gaat wel lukken toch, die 60 pagina's?
groetjes! -
08 Oktober 2012 - 21:01
Ineke Van Pol:
Wat maak je veel mee. Blijven genieten.
Groetjes