thuis voor de tweede keer
Blijf op de hoogte en volg Anna
22 Augustus 2013 | Bosnië en Herzegovina, Mostar
Ik hou het nu even bij een korte update, omdat ik niet zo veel tijd heb. Tot nu toe heb ik dingen voorbereid voor first years, het verblijfsvergunning voor Mostar geregeld, water games gespeeld en een Dutch dinner gehad. Ik heb dit jaar tweee kamergenoten, een firstie uit Spanje en een co-year uit Bosnië, dat wordt zeker weten gezellig. En ik zit dus in MUsala, waar ik vorig jaar dus niet zat en ook daar ben ik heel blij mee, het is dicht bij alles en heel gezellig. Kortom, het zijn hele geslaagde eerste dagen....
22 Augustus 2013 - 11:37
Anneke Bruijn:
Hoi Anna, leuk dat je het weer naar je zin hebt. Ik kijk uit naar je nieuwe belevenissen en verhalen dit jaar.
Liefs Anneke -
22 Augustus 2013 - 11:39
Jaap:
Wat fijn dat je daar thuis bent. Voor mij een heel fijn gevoel dat je dat op je plek bent. Dit wordt helemaal jouw jaar!!! -
22 Augustus 2013 - 15:07
Marieke Bruijn:
Lieve Anna,
de kop is er alweer vanaf! Fijn dat je een goede start hebt! We zijn weer benieuwd naar alle belevenissen, geniet er maar weer van!
Liefs
Marieke -
22 Augustus 2013 - 17:13
MARION:
Super Anna, dat je het zo naar je zin hebt! Ben blij voor je.
groetjes van mama.